Pages

Friday, July 16, 2010

BAJU MURAH VS BAJU MAHAL?????


nie baju murah yang aku beli kat bundle RM 15
Kat bundle bukan semua baju terpakai ye, aku kalau pilih baju kemeja kat budle mesti cari yang baru. korang ingat baju kat bundle tu semua baju terpakai ke. xlah kat bundle ada baju yg reject sikit2. kilang kan perlukan kualiti, padahal rosak sikit je padahal xnampak sangat pun, dah termasuk dalam reject ye. so jadi le baju bundle hehehe. sepupu aku buka kedai bundle, so kitaorang akan p cari kat kedai dia le. harga murah je dr rm 5 je untuk t-shirt tangan pendek, tangan panjag rm10, kemeja rm 15. macam2 le ada. nanti aku buat priview pasal kedai bundle nie ye. sekarang nie tuan punya kedai sibuk buat persiapan pernikah untuk awal bulan 8. nie antara usahawan muda yang berjaya tau, aku respect kat diaorang. muda2 lagi dah berjaya.

 
 kalau korang nak beli secara online pun leh gak. masuk dalam facebook Mimik cole ye atas tu cover depan dia nye fb. aku suka p kedai dia terus banyak pilihan. ada baju lelaki gak.









 nie pulak baju yang mahal aku beli brand pe thah nicole, aku dah le xkisah sangat pasal brand, tah camna lak terbeli harga dia RM 79.90 mahal kan. ciss kalau xdak sale aku takan beli untuk baju camni dah le biasa je dia punya desing camna ler leh tersuka lak masa dok kat butik tu. maybe sebab dia tulis sale 70% buat aku nak beli. lepas sale pun mahal gak rm 24. bila dah balik umah tengok baju nie balik rasa cam nyesal lak. padahal baju camni  aku dapat 2 pasang kalau beli kat pasar malam or kedai lain. apa ada pada brand kan. orang xdaknye tanya ko pakai brand pe, xnampak pun brand pe coz dok kat belakang leher kan.



p/s: yang pasti aku memang sesuai ngan baju murah n xdak brand coz lebih selesa. baju branded nie kan kain dia tebal, ner sesuai ngan cuaca m'sia yang panas kan.

1 comments:

Anonymous said...

For me.. Baju mahal bila pakai kat tubuh dia nampak cantik.. Eksklusif. Mayb sbb kain dy BERKUALITI kut.. Tah la.. Klau i.. Skli pandang pun da bleh beza bju branded or x. Well..taste masing2 kan

Newer Post Older Post Home