Pages

Sunday, July 4, 2010

tiba2 je aku teringat........

 
Awal pg tadi masa buat kimbap teringat le pulak drama korea full house  ada part Han Ji buat kimbap untuk  Lee Young...dah siap semua aku aku kemas kat dapur, aku pun p lak mengemas kat ruang tamu, sambil2 tu  aku buka le tv. Eh kebetulan tol ada drama melayu tapi cite lebih kurang cam full house gak tapi versi melayu, siap ada background music full house lagi drama tu tajuk Anna Maria, time aku buka tv cite tu dah sekerat, awal2 tu cite camna aku pun xtau. yang bestnye Fahrin Ahmad belakon, aku suka sangat kat dia heehh....opssss terbocor lak rahsia...

0 comments:

Newer Post Older Post Home