Pages

Wednesday, July 7, 2010

mari dekat...mari dekat

Cepat mai tengok nie mak aku buat pe nie.... mari dekat.....mari dekat... korang ingat x iklan pe nie ????

mak aku punya le terpengaruh ngan iklan nie, siap pesan beli mayonis lady's choice lg hehehe.....nak buat telur dadar tambah mayonis enak, lembut n berkrim. tengah ari nie xmasak pun, makan gulai semalam banyak lagi, ikan bawal yang sekor tu pun xabih2 g. so makan yg tu je n telur dadar, jangan membazir k. tggal berdua je, xkisah sangat makan huhuhu. kat umah aku nie kalau ikan memang susah nak abih, sampai mak aku bising2 le ikan sekor pun xlarat nak makan,  last2 bagi kat oren je, selamat ada ko oren, kalau x memang le aku kena marah, sebab xabihkan. oren nie kucing yang menumpang kat umah aku, bukan aku bela pun.

nanti aku nak cite pasal oren leh baca blog aku.....????? masa bila lak ko leh baca en3 yang aku tulis kat blog psl ko  nie oren, aku pun tertanya2 gak nie heeheh.....tunggu ye en3 seterunye pasal oren.



gambar nie aku google, yg mak aku buat dah terngap baru teringat nak ambik gambar heheh

0 comments:

Newer Post Older Post Home