Pages

Wednesday, July 7, 2010

happy bangat nie....

Akhirnye iklan nuffnang aku muncul gak semalam . sebelum nie kan asyik errors je, sampai aku putus ase le kat nuffnang nie. semalam  tergerak ati nak cuba lagi. sekali pasang unit iklan dia dah ok, xdak kuar error g. pas2 aku buat en3 baru view blog aku tengok dh ada iklan, seronok sangat nie. almaklum le firstime dapat iklan heheheh.....kawan2 tolong klik ye. terima kasih. tapi aku confuse skit kadang aku buka ada, kadang2 xdak lak. kalau ada korang klik ye. aku pun bukan faham sangat pasal iklan nie. nie pun aku buat blog main2 cuba je nie. tapi best le dapat kawan2 baru n leh dapat macam2  maklumat. sesuai sangat le ngan aku yang jarang kuar umah hehehh....

0 comments:

Newer Post Older Post Home