Pages

Wednesday, July 7, 2010

BERMALAS-MALASAN DI RUMAH...



Semalam aku tido lambat kol 2 lebih, tapi lepak kat blog sampai kol 1 je. kononye nak masuk tido le kol 1 tu, tapi xleh lena lak, terlebih had time tido, kan selalunye kol 10mlm aku dah tido. memang tido xlena pun semalam, sampai ke pagi, asyik terjaga je, tunggu bila nak pagi. bangun pagi dah le sunyi sepi, selalunye subuh2 lagi umah jiran aku dah riuh rendah, depa dok masak untuk niaga, tapi xdengar pe pun, rupa2nye jiran aku demam tu pasal xniaga arini. 

Dah kol 9 still sunyi gak,  aik takan aku sorang je yang buat2 cuti nie, orang lain cuti x nie. suara anak buah aku pun xdengar, ceh tido lagi rupanye budak2 tu,  kol 10 baru mai main kat area umah aku, so dengar  le suara bising depa sekarang. yang pasti bank tutup arini tu yang bagus heheh..aku dah tanya siap2 kemarin. nak tau nape aku suka, ye la buatnye bank xtutup, xpasal2 aku kena p  bank hal keja. harap2 xdak sape yang call aku suruh datang office arini, mentang2 umah aku dekat ngan office ari cuti pun aku kena lari p sat. aku pun satu hal lak xreti menipu, orang call ari cuti aku p je, xreti nak bohong cakap xdak kat umah. tau2 je lah kalau ari cuti dok kat umah aku suka buat keja umah dulu n bermalas-malasan kat umah. ada orang call nak datang, terpaksa le pulak tukar2 baju, siap2 lagi perempuan le katakan lambat, padahal aku p jumpa depa xsampai 10 minit pun dah setle. cara yang bagus jangan angkat cll bila cuti heheh...

0 comments:

Newer Post Older Post Home