Pages

Friday, August 13, 2010

baru kol 3 dah ramai...

tadi masa aku balik dari bank kena lalu kat pasar ramadan...dalam cuaca yang renyai2 aku tengok peniaga dok atur2 barang niaga depa...kol 3 dah leh start niaga ek...aku pun lalu ar kat satu khemah nie tengok mak ai'h ramai nye orang baru kol 3 tu....buat pe tu ramai2 kat pasar ramadan awal lagi arrr...korang nak tau benda apa yang depa dok kerumun.
..hahahah murtabak...
kat c2 kena p awal kalau nak beli murtabak..kira paling famous arr murtabak depa tu..khemah paling besar...dari kol 3 orang dok siap tunggu sampai petang...sape p lambat memang xdapat arr....sedap sangat ke murtabak tu...aku dah rase hasil abang aku mununggu hampir sejam baru dapat last year...xlah sedap sangat maybe sebab tebal n isi banyak tu pasal orang suka kot kan..
ingat nak singgah beli gak tapi disebab cuaca nak hujan n ner ada orang jual air g time tu...kuih banyak arr...so  aku xsinggah arr....tapi segan gak kalau singgah awal2 heheh...aku malas nak p petang2 orang ramai sangat...

0 comments:

Newer Post Older Post Home