Pages

Monday, August 23, 2010

aku dah hilang mood..

maybe nie hari last aku kat blog untuk menulis...aku dah rase bosan pulak...aku nak dok diam2 je..buat benda lain lak yg aku suka. kalau aku online pun just nak blogwalking je...xnak post apa2 lagi, kalau aku dah ada mood nanti aku post le apa2 yg patut... ye aku memang cepat bosan ngan sesuatu....bila dah sampai satu tahap aku perlukan benda baru.


hahahah aku nak tumpukan pada jahitan le...kat umah xsempat nak buat semua tu. keja umah lg banyak dari datang keja. by the way aku tengah mencari sesuatu untuk bisnes online...harap impian aku berjaya...maybe after raya baru nak mula..insyaallah.
tapi aku memerlukan banner...nak buat camna ek??? aku xdak fotoshop...ada sape2 leh tolong?

0 comments:

Newer Post Older Post Home