Pages

Monday, August 30, 2010

SERONOK SHOPING NGAN SEPUPU..

tajuk xleh blah. kak aku baca kecik hati kan hik2...bukan xbest shoping ngan my sister...tapi kan dia stail susah buat keputusan...g serve semua kedai 1 pun dia xbeli...selalu cam2 arr...aku lak yg terbeli heehhehe...aku kalau dah jumpa yg berkenan terus beli. apa yang best bila p shoping ngan sepupu sepapat adalah..bila dah jumpa yang cantik terus jadi beli...ada orang sokong beli cantik kan senang hik2... ngan akak aku mau sepuluh kali dok fikir bila tanya pendapat dia, last2 aku xjadi beli....ngan sepupu aku barang murah n cantik kitaorang akan rembat je, xpayah brand2 ada orang nak tanya ko pakai brand pe, xdak kan janji lawa sudah...orang ingat baju mahal padahal murah je pun. just baju raya je xkisah sangat harga, sebab beli setahun sekali je. tapi tahun nie 2 helai baju raya disponser alhamdulilah...aku just buat baju kurung je.


minggu depan g rembat baju kat bundle my sepupu lak...oppsss terbocor lak rahsia beli baju murah hik2....

0 comments:

Newer Post Older Post Home