Pages

Monday, August 23, 2010

seludup dadah siang2,,,??

Bahan bukti jelas dan nyata camna ni...selamat aku pecut ngan laju tadi....silap2 kena tahan ngan polis tadi nie... aku beli 2kg benda alah nie...nak buat proses dadah ek....perlukan lab khas lak kan...tapi xyah hanya mengunakan ruang dapur umah aku je. 2kg leh kaya x kalau jual....???

aku bawa masuk dalam ofis selamba je, ada ramai gak kat luar..aku buat2 xnampak je. panas terik tol hari nie..pedih muka arr...korang nak tengok benda alah tu...sila tekan bawah k...diam2 k jangan kecoh2...kalau nak leh order kat aku.huhhuuhu 
~
~
~
~


nie yg siap diproses...belajar kat internet cam benjay....hahahah memang nak cari pasal tol kan proses dadah...minta simpang arr...nie bukan dadah le. sape pandai teka arr pe benda..korang mesti ingat nie tepung kan, nak buat kuih petang nanti....semua salah arr...nie adalah white simen beli kat kedai hardaware. kegunaan dia untuk letak kat bolder jubin baru cantik bila buat line...hik2..aku p beli tambah xcukup masa buat malam sabtu ari2. best gak buat benda alah nie, cam buat hias cake gitu hehehe...xcaye ek nanti aku tunjuk apa yg kitaorang buat. lum siap lg nak tunjuk pun, sebab xcukup benda alah nie.malam nanti aku sambung buat.

0 comments:

Newer Post Older Post Home