Pages

Thursday, August 26, 2010

contest merdeka- sila ambil perhatian semua..

sape nak join contest aku...aku buat soalan kuiz mudah sempena merdeka nie siap bagi jawapan lagi. camna korang nak dapat jawapan tu ek. bermula kol 3 ptg nie jawapan untuk soalan kuiz aku akan post korang just baca je dulu, sok kol 12 tengah hari baru soalan kuiz aku post. ada dalam 5 post pasal klu jawapan, nanti akan ada 5 soalan mudah untuk dijawap. sebelum nak jawap kuiz sila baca dulu en3 yg berkaitan kemerdekaan dalam blog aku. soalan yg betol semua n 10 terawal je akan menang. soalan senang sangat sebab dah ada jawapan.


harap ramai yang join ek. selamat mencuba. hadiahnye suka ati aku nak bagi pe heehh....tapi memang ada hadiah le....

1 comments:

Nazz@Purple said...

insyaallah kalo sempat..

Newer Post Older Post Home