Pages

Monday, August 30, 2010

korang perasan tak?

selamat petang semua...ampa perasan tak apasal blog aku sekarang tak macam dulu lagi, dulu cam lain kan en3 yang aku post...sekarang banyak cite peribadi lak kan...sebenarnye aku dah kurang bagi tumpuan kat blog sekarang...so aku dah malas nak  prepair awal cam dulu. bila ada apa yang terlintas dalam kepala aku, aku tulis je. tambah lak hari cuti ner online dah pun...sungguh buzy...sabtu n ahad lepas sibuk dok mengagih kuih raya...penuh umah aku...so baik cepat2 antar umah orang kan.

1 comments:

ibu WaWa said...

tak pe, blog hanya sebagai hiburan masa sunyi. kalau busy, kami faham...

Newer Post Older Post Home