Pages

Monday, August 16, 2010

AKhirnye...

aku dah siap keja...4.15ptg baru siap..xtau sempat ke tak bos aku nak antar kat pejabat daerah, pejabat tu tutup kol berapa pun xtau ar bulan2 puasa nie...sape suruh buat keja last minut sangat...selalu cam2 le bos aku...terkejar2 masa...sekali ngan aku arr kena..my bos sebaya je cam kawan2 je. so ner pernah kena marah heheh kalau buat keja lambat pun huhuhu...
.yang lama sangat nak melekat gambar projek...banyak lak tu...kan kena buat ngan cermat, 2 pasal ar lambat...alhamdulilah dah siap...claim untuk duit raya tu.

0 comments:

Newer Post Older Post Home