Pages

Tuesday, August 17, 2010

ada benda nak kongsi....

pagi tadi my big bos call suruh p umah dia..so aku pun p le..sebelah ofis je pun..rupanye nak fotostat risalah pasal CERAMAH ISU-ISU SEMASA, PENSIJILAN HALAL DI MALAYSIA, pembentang oleh ustaz Amri bin Abdullah, Bahagian Hab-HALAL JAKIM.

aku pun ambik kesempatan gak le fotostat kat aku satu simpan n baca pas2 nak share ngan kawan2 kat blog. insyaallah sok aku post en3 nie. sebenarnye malas nak menaip, nak scan n copy..tapi xleh pun nak copy bila dah scan...sape tau ek kena buat camna untuk copy paste dari scan..kena setting camna ek???

0 comments:

Newer Post Older Post Home