Pages

Friday, August 27, 2010

stok kerepek ubi dah sampai....

Jom tengok stok kerepek ubi dah sampai ada 3 bag besar, yg 3bag besar nie bukan yang orang order pun, kerepek orang order minggu depan baru sampai, yang nie kitaorang jual terus je kat orang sape nak.
 mingu depan umah aku penuh ngan kuih yang orang order lak, nak letak mana thah...




nie aku ambik bawa keluar dari plastik besar bagi korang tengok, ada 2 jenis kerepek ubi, yang biasa n pedas



siang tadi buat kuih siput, jadi tau...bukan buat jual le...sendiri makan hahaah...sok lak post pasal kuih siput heheh..

2 comments:

E.d.Y said...

kerepek ni dari mana??kat air hitam johor banyak..murah2

izyanty collection said...

ambik dari selangor...jhor ngan penang jauh arr..pernah p air itam memang byak kerepek..tp xlah murah sgat lebih kurang je harga cini. just banyak jenis krepek je kan.

Newer Post Older Post Home