Pages

Wednesday, August 25, 2010

followers aku dah cukup 100 tau...

Followers 101 Followers
izyanty collection
584 Posts, last published on Aug 25, 2010 – View Blog
Akhirnye cukup gak seratus...waahh seronoknye...thah apa2 kan aku...hik2 suka ati arr ar nak suka, lama tau aku nak tunggu 100 nie. bila dah 101 baru cukup 100. kenape cam2 ek... yg first2 follow mesti arr diri sendiri lagi mau tanya. kenapa kita perlu follow diri sendiri terlebih dahulu? aku ada sebabnye untuk memudahkan kita tengok en3 kita kuar ke tak, pas 2 sedutan yang kuar dari en3 kita tu leh menarik minat orang nak membaca tak. 

apa2 pun terima kasih buat semua followers kat blog aku. tapi xdak hadiah untuk followers ke-100 cam blog orang lain buat selalu tu. bagi aku kalau xdak yg pertama mana mungkin ada yg ke seratus n ke beribu kan. so aku akan buat preview  bagi 100 terhangat kat blog aku. nanti aku g terjah blog korang k n buat sedikit preview insyaallah...kalau nak hadiah leh join CONTEST MERDEKA JUMAAT NIE KAT BLOG AKU. 10 PEMENANG BERTUAH AKAN DAPAT HADIAH. JOM JOIN RAMAI2.


mesti korang nak tau gak sape followers ke 100 aku kan jom tengok.
nie lah cik puan

kalau aku buat followers ke-100 mestilah maira yg bertuah kan dapat. tapi sayangnye aku xbuat cam2. kalau korang nak tau maira nie kawan kelas aku masa study dulu. baru jumpa orang yg aku kenal real dalam blog hehehe...rasanye baru beberapa hari dia buat blog, aku pun xpasti sangat korang p ler terjah blog dia k. bagilah sokongan buat kawan baru yg baru join blog. selamat datang ke dunia blog ye Maira. oopsss sory tercuri gambar maira tanpa pengetahuan. hahahh suka ati aku je kan mentang2 kawan aku.

5 comments:

eqbalzack said...

tahniah2! kim salam kat followers ke-100 tu ek...hehe

Myra said...

Fullamak, bangganye cheq...heee..
Siap promote + boh gmbaq lg tuh...
Iz, tula nama kwn..:) Myra support Iz ckup target 100 org..

Xkira, nk claim adiah gak...huuuu

Redbloodsnow said...

wahh..tahniah dear :)

izyanty collection said...

abg eq : thank's...followers ke-100 dh jwp salam dlm ati heheh..

myra : nk claim adiah ek...tgk le kalau rajin nak bagi hehehe..

zie : thank's...suka masuk blog awk,
(Redbloodsnow.)bila la leh jadi cam blog zie kan.

Anonymous said...

Hi, very interesting post, greetings from Greece!

Newer Post Older Post Home