Pages

Tuesday, August 24, 2010

tips cuci tingkap

memandangkan sabtu lepas aku sibuk mengelap tingkap untuk raya, so aku pun nak bagi tips kat korang sikit...cara mudah untuk buat tingkap korang bersinar n bersih ialah dengan menggunakan benda alah nie



SYAMPO RAMBUT

Guna je syampo rambut jenis pe pun, semua leh. selain bersih n bersinar cermin tu bau wangi tau, cam rambut korang hahahah...disebabkan syampo rambut aku banyak lagi tu pasal aku leh guna sesukati...terbeli yg botol besar syampo sunsilk 700ml, besar gedabak bila la nak abih, aku nak tukar syampo lain lak heheh...
masa aku beli tu tengah ada sale n dapat free gift lagi tu pasal aku beli..


selamat mencuba

0 comments:

Newer Post Older Post Home