Pages

Friday, August 13, 2010

apa dah jadi ngan aku nie ek



kenapa ek...tiba2 sesuatu telah terjadi n merubah kegiatan hari2 aku....
apasal aku jadi cam2 ek sape2 leh tolong jawap x....
apa sebenarnye yang telah berlaku nie
aku bingung seketika.....
sunyi sepi je aku rase
tu je yang aku perlukan sekarang...
ye ke
nak tau kenapa???
pasal u la buat i camni
nape ko diam membisu
aku sunyi tau
nie le sebabnye

Sejak masuk bulan puasa nie…aku xleh nak dengar lagu kat radio, aku rase binggit telinga sangat n buat aku rase serabut….aku leh dengar lagu kat blog aku je rase lebih tenteram…kenapa ek jadi cam2 ek.. uikss jangan salah faham lak ek…bukan nak suruh korang masuk dengar lagu kat blog aku hehehe…Nak masuk dengar pun leh gak…sila la masuk sambil baca en3…heheh have fun.

0 comments:

Newer Post Older Post Home