Pages

Wednesday, September 1, 2010

CONTEST MERDEKA DAH TAMAT

selamat pagi semua dan salam merdeka, pagi nie cuaca mendung pagi tadi hujan...untuk pengetahuan semua CONTEST MERDEKA  kat blog aku dah tamat tepat jam 11.59 semalam 31 ogos 2010. by the way semua yang join contest nie dapat hadiah tau. sebab ada 9 0rang je yang join, cayalah korang berani menyahut cabaran CONTEST MERDEKA nie, yang tak sempat join, next time leh cuba lagi. apa2 pun terima kasih coz sudi join.
sekarang nie aku just kena pilih 3 pemenang pertama hingga ke-3. ada sape2 nak tolong aku jadi juri ?
next en3 aku akan post 9 senarai perserta dan slogan. semua slogan menarik, susah tol nak pilih. kena import juri lak heheh...



3 comments:

E.d.Y said...

peserta leh jadi juri jugak tak??haha..bias...

izyanty collection said...

e.d.y: dah dapat status perserta xleh jadi juri dah le huhuhu...

aNiS tHe BumbleBee said...

meh nk suruh Uyin jadi juri.kih3x!

Newer Post Older Post Home