Pages

Monday, August 2, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI



Kenape aku nak join blog list nie ek…of coz sebab nak dok dalam senarai blog list en ben…penting tau ada dalam blog list yang ramai pengikut heheh…anyway terima kasih ye en Ben buat blog list… jom jadi 100  terhangat kat myblog…tapi 101 baru cukup 100…y??? dah cukup nanti baru aku gitau nape..


Paling best kat blog en Ben coz dia selalu update blog…n paling cepat loading dari blog lain. So xpayah tunggu lama2.  Konon- kononye nak jadi cam en.ben arrr selalu buat en3…memang ari2 aku buat en3..tapi xleh lawan en ben…ye la setiap 5 minit ada je en3 baru  en ben kan.

0 comments:

Newer Post Older Post Home