Pages

Tuesday, January 25, 2011

photoshoot gambar kawen kat sini ada sape2 nak tak?

sekarang aku sangat suka ambik gambar pemandangan yang cantik dan sejuk mata memandang, kat tempat aku selalu p je lah, sangat suka  gambar kat bawah nie, kalau ambik gambar kawen mesti cantik kan...tapi ada ke pengantin yang sanggup nak p kat tempat nie ek,
 mau berpeluh n penat baru leh sampai tau tempat nie, dia terletak kat hujung sekali tempat joging. kalau korang tak larat nak joging sampai hujung dah tentu takan jumpa tempat nie tau.
 kawasan nie trek joging je so memang tak leh naik kenderaan untuk sampai cini, tu pasal le tak dak pengantin ambik gambar kat check point last nie














 macamnana nak sampai kat tempat cam kat atas tu ek? meh aku tunjuk camna


mula2 kita kena mula berjalan or joging dari sini, naik bukit cikit, kawasan tu semua pokok getah je tau, suka joging kat trek nie coz tak panas.

see lorong hutan je kan, lepas dah melalui hutan camni baru le leh jumpa kawasan yang cantik tu, jauh gak tau, penat wey...tapi berbaloi gak dihujung dapat tengok kawasan cantik huhuhu



yang kat bawah nie kat kawasan depan sekali, ada trek joging yang macam jabatan, kat situ panas...so tak nak joging citu huhuhu...kalau nak dok rehat2 je leh lepak kat tempat bawah nie, ada banyak kerusi..






nak tengok ikan p kat tasek bawah tu ok, bawa le roti bagi ikan makan, mesti banyak ikan yang datang...


LOKASI ; Mengkuang Damp Seberang Perai

p/s : gambar just guna camera hp c3 nokia je, so kualiti tak best sangat kan...

2 comments:

kakngah said...

bisa cair mekap pengantin
hihihi!!!

izyanty collection said...

ofcoz mekap leh cair, jalan separuh pun peluh dah meleleh hehe...

Newer Post Older Post Home