Pages

Friday, January 21, 2011

sepagi di ladang MARDI CH

Cite yang agak basi,tahun lepas punya percutian bulan 11, tak dak benda nak tulis, so korang layan je lah gambar2 dekat ladang MARDI CAMERON..sebelum nie p tak pernah singah ladang nie coz tak tau, kali nie baru singgah. nak masuk dalam ladang nie ke rm3, budak sekolah rm1.50. cuti raya cina nanti mesti ramai yang akan p bercuti kan, so boleh le p cameron. sekarang musim panas. masa kitaorang musim hujan, memang best arr sejuk2 cam berada diluar negara lak huhuhu. aku rindu tea ais cameron kat satu gerai kat sana,memang best. masa tu aku sorang2 je pesan air ais walaupun hujan lebat ditambah sejuk. tak suka air panas, sejuk2 pun aku bantai air ais gak.

 

rumput kat sana siap kuar bunga yang cantik lagi kan, memang subur lah rumput kat sana


suka pokok daisy, sape yang patahkan nie..

pokok krimas, pokok nie memang warna putih camtu, aku ingatkan pokok tipu, rupanye pokok betol


labu air yang besar tergantung atas kepala


ladang epal tinggal sepokok je, yang lain tu dah habis musim kot, tinggal batang je. ladang anggur pun ada gak tapi tinggal ranting pokok gak.
 lepas panjat ladang teh, terjumpa pokok2 nie, saje kasi can akak aku interframe dlm blog aku huhuhu

0 comments:

Newer Post Older Post Home