Friday, January 14, 2011

RINDU sama Adam

dah 3 bulan adam sekarang, suka buat mata terbeliak camni lak sekarang ek, aku rase sebab masa  mak dia tengah sarat mengandung dulu, kitaorang ada p ambik gambar keluarga kat kedai, adik aku berdiri sebelah akak ipar aku, then adik aku bila bergambar dia suka buat mata terbeliak camni gak, adam tiru mak su dia le nie kan..heheh

Bila thah boleh jumpa adam, kena tunggu ayah n ibu adam bawa balik penang, see dah pandai cakap2 dah sekarang, rindunye nak jumpa n dukung adam. Hari tu masa kami p tengok dia kat johor kecil lagi baru lahir, asyik tido je, nak buka mata pun susah, memang tido tak hengat dunia arr kan, buat macam2 kat dia pun, still tak sedar.

miss u so much MOHAMAD ADAM HARIS BIN MOHD NAZRI
panjang tol kan nama dia...

3 comments:

E.d.Y said...

besarnya mata adam..huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

woooo besorrnya mata Adam ni

izyanty collection said...

E.d.y : ikut mta bapak dia huhuhhu

afzainizam : slmat th baru,salam persahabatan :)