Pages

Thursday, January 6, 2011

SENARAI NAMA PEMENANG 1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION







Lama tol kan tunggu result nie kan, terlebih dahulu nak ucapan TANIAH kepada pemenang dan TERIMA KASIH kepada semua yang sudi join. kepada yang tak menang jangan sedih2 ok, next time leh join lagi, tu pun kalau korang sudi lagi le nak join kan :).  

sebagai tanda penghargaan kepada korang semua yang sudi join GA aku nie, tolong tinggalkan link blog personel korang kat bawah nie ok untuk aku Follow korang balik, sorang 1 blog je ek hehehe..yang mana aku dah follow tak payah tinggal dah tau huhuhhu. bagi yang follow blog aku nie izyanty collection anytime leh dapatkan harga promosi, walaupun aku tak buat promosi di blogshop aku.

PEMENANG PENGOMEN TERBANYAK
CABUTAN BERTUAH



8 NAMA PEMENANG KAT ATAS NIE SILA BAGI ALAMAT KORANG KAT 

13 comments:

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

kakngah said...

yank,
kngh ko ni xder FB la..
bak mai emel add
:)

Myra Jay said...

Iz, TQ ye Iz...
Ada simpan lg tak alamat Myra?? hehee

pinky ladies said...

hai.mekaseh ye sis :) shasha btuah :) ngee
ni link shasha kalo sis nak follow :)
http://misspinkysukacontest.blogspot.com/
http://shaashasha.blogspot.com/

JaSSNaNi said...

Wah... . dah umum ye..

Tahniah kepada semua pemenang..

tak bertuah.. ehehe.. :D

Bawa balik bakul kosong... :(

LyNn'Azlina said...

salam...syoknya menang...nak send address kat fb ni..tahniah jugak pd yg len...

Farhana said...

sama la..saya pun takde acc fb.bg email je la

LyNn'Azlina said...

ada entri tuk menang ni tpnya sok baru publish...
kul10 pag...
thanks...

Hana Kirana said...

Tahniah semua

elleyayah . said...

yeah.syukur.
elly dah send da butiran diri.

http://www.simplypretty048.blogspot.com

izyanty collection said...

tak dak fb tulis alamat kat komen nie ok

myra : dah ada alamat

lagi 2 org je lum antar

elleyayah . said...

elly dah send kan.da dapat?

elleyayah . said...

hai iz.mknenye elly menang langsir comel ke?

Newer Post Older Post Home