Pages

Friday, January 28, 2011

aku dah hilang mood ngan blog

selamat pagi semua.. kenapa thah sekarang nie aku dah malas nak aktif ngan blog, hidup segan mati tak mau, hempeh tol kan, tu yang aku rase sekarang, waaaaaaaa kenape aku camni kan, tak pernah nak sunguh2..bila dah bosan aku akan biarkan camtu je. kenape le aku cepat bosan ngan sesuatu benda yang aku buat,. nak menulis pun dah malas n kering idea. dalam erti kata lain dah bosan arrrr. ok nak stop dulu kot dalam dunia blog nie, buat sementara waktu, nanti dah ada mood berbloging baru aktif balik. tapi aku still akan baca blog orang lain gak, just blog aku je aku dah malas nak peduli sangat, rase tak seronok dah pun ada blog.

4 comments:

LyNn'Azlina said...

hihi..samerla kita...sometime terasa bosan ngan blog sndiri...tp still bw baca kat blog org len...

izyanty collection said...

lynn:ingatkan iz sorang je yg rase camtu, ok ada geng, maksudnye i normal heheeh..

elleyayah . said...

eh,jgn la camni akak. jgn mudah putus asa tau.elly pun ada rase cmtu gak.post entri baru tp xd org komen pun.sedih2.tp xpe,jgn cpt give up tau .

izyanty collection said...

elleyayah: bukan putus asa,just malas je hehehe...by the way akak stail ikut mood, dtg mood boring...nak tukar hoby lak heheh

Newer Post Older Post Home