Pages

Tuesday, January 4, 2011

kenapa aku tak online ek..

kenape aku jarang update blog sekarang ek..secara am nye aku memang online di hari bekerja, tapi tak leh mengadap blog sangat. awal2 bulan macam nie memang sibuk sikit ngan keja, memandangan internet slow sangat aku pun xleh nak buat apa sangat bila online pun.  ingat nak tambah kelajuan berukband nie le, slow sangat, selalu dok heran apasal dah bayar pun still lembabkan, sebenarnye kan tempoh beruk aku dari 15-16 bulan berikutnye, selagi tak cukup tempoh sebulan dia takan laju. dalam tempoh sebulan dah limit awal so memang hampeh le kan dia punya slow.


1 comments:

elleyayah . said...

ouh patut lah. tu la pelik gak.kalau dulu asik2 tgk ada je post baru.tp skrg ni jarang2 akak on9.huhu

Newer Post Older Post Home