Wednesday, January 19, 2011

aku nak meke-up blog aku lain

mungkin 2, 3 hari nie blog aku akan jadi huru -hara sikit, nak tambah 3 colum...sekarang ada 2 colum je, cam tak best je, semua benda letak belah kanan je, dah tu kena skroll hingga ke bawah...harap2 berjaya le kan, aku tengok toturial camna nak buat. boleh le kan nak pening2 pale dulu sebelum nak jadi tu kan. templet pun cam nak tukar jugak. tapi nak usha2 dulu mana yang sesuai...

5 comments:

nazirulhazwan~ said...

selamat mengubah:P

kakyong said...

kenapa tak guna template designer jer... pastu buleh upload background sendiri... ;)

izyanty collection said...

naz : thank's...

k.yong: tak reti lak nak designer sediri...heheh...

kakyong said...

izyanty bukan design sendiri tp guna yang blogger punya.. masuk ke dashboard > Design > Template Designer

dan xplore mcm2 u boleh pilih..

izyanty collection said...

k.yong: oic..ok thank's...