Pages

Saturday, January 8, 2011

bila benda alah nie leh siap agaknya..

kain untuk menjahit


benang colour2,


untuk menghasilkan  lukisan cam kat bawah nie.
aku tak mau buat bag uncang, bila dah siap jahit crostis nie aku nak frame hehehe. bila tahun thah le boleh siap, tapi aku memang suka jahit pangkah silang nie. teruja tol nak buat masa beli, tapi dah 1 week berlalu lum mula buat lagi pun.


p/s : sakit mate tol kena kira sendiri kotak2 kain tu huhuhu

2 comments:

elleyayah . said...

wah.nak gak.cantek.

izyanty collection said...

elleyayah: buat sendiri heheh..rumit lak buat benda alah nie,

Newer Post Older Post Home