Pages

Monday, January 10, 2011

joging le sangat kan...

selamat pagi semua, pagi isnin yang bersemangat, jom cuci mate dulu, tak dak benda nak cite, but nak share tempat joging yang best kat kawasan aku je, mengkuang damp.ayat cam selalu aku p joging je kan, tapi aku memang selalu p tempat nie, bukan p dating ok, selalu teman akak aku joging. ingat tahun nie aku nak join dia joging gak lak, selalu aku p aku lepak2 je ngan 2 orang budak kecik kat bawah tu, aku malas nak joging nanti sebelah perut aku akan sakit bila joging, cisss alasan banyak tol kan heheh...tapi betol ar..insyaallah tahun 2011 nie aku nak berubah, tak nak joging tapi jalan dah le, ok gak kan, baik untuk jantung n kesihatan.
 jom tengok kawasan dulu..



view yang cantik, pengantin selalu photoshoot kat cini. kat damp nie ada 2 kawasan leh joging, kalau lalu cini korang akan akan jumpa kawasan pokok getah yang berbukit, kawasan nie teduh sikit tapi berbukit dan dikelilingi hutan.

 dua budak kecik yang selalu menyibuk nak main air,

 satu lagi kawasan  korang akan nampak tasek yang camni


 yang nie trek mendatar dan panas,leh nampak view camni je

 by the way tempat nie memang cantik, ada banyak kawasan cantik, tapi aku segan lak nak ambik gambar coz tempat cantik2 yang lain penuh org, so aku ambik gambar kat tempat org tak dak je lah heheh


p/s : sangat sesuai bawa family riadah kat sini, ramai orang bawa anak depa main kat cini, sambil jalan-jalan menghirup udara segar..


3 comments:

JaSSNaNi said...

amboiiiii cantek nye tempat tu.. cool and sejuk mata memandang...

kat mana ni?

sama ngan akak.. tahun 2011 ni azam nak menSLIMkan badan ade dlm list.. ekekeke.. harap2 tercapai..

izyanty collection said...

jassnani: nie kat penang..tp area seb perai, nama dia tasek mengkuang..memang tempat joging c2..jom realitikan azam hehe..

LyNn'Azlina said...

cantik tempat tu...indah sekali!

Newer Post Older Post Home