Pages

Tuesday, January 18, 2011

DIBUKA UNTUK TEMPAHAN


Tajuk tak boleh blah, sejak bila  aku buat bisnes kraftangan lak kan.Kalau orang tempah aku buat le, kalau saje2 nak buat aku malas tol nak membelek heheh...yang kat atas nie dah siap frame, by the way nak bagi kat seseorang le.



untuk yang berminat cross stitch  macam nie boleh le buat tempahan, ada banyak desing lagi...yang nie saiz 4R.

CARA TEMPAHAN DI PM INBOX facebook AKU OK 

@ 019-4290584

sebarang desing or gambar yang hendak di gunakan, boleh hantar ke e-mail
izyanty10@gmail.com

6 comments:

Myra Jay said...

Iz.. Myra nak tempah ler..
Gmbaq orang boleh? Myra n hubby..??

**Ehem, seseorang tu yg tersayang la tu.. bila la nk panggil kenduri nieh.. :)** Pembuka tirai 2011 geng DAT la Iz..

izyanty collection said...

myra : boleh, bg gambar n saiz pe? bab kawen tu bkan awl th le :P

LyNn'Azlina said...

wah...bisnes kraf lak..berbakat sungguh....
oh yer!adiah dah dapat...post malam ni kul 11...thanks...suker sgt

izyanty collection said...

lynn :tak dak bakat sgt pun, suka2 je..hadiah dh dpt lega..w'lcome

Nazz@Purple said...

kretifnye..kalo tmpah dlm bape eh kos nye tu..

izyanty collection said...

nazz: kalau macam kat atas nie sy ambik rm10 saiz 4R. TAK TERMASUK FRAME & POS.

saiz lain bila dah siap baru leh tau harga, nak kena tengok benang banyak mana guna

Newer Post Older Post Home