Pages

Monday, January 17, 2011

aku pun ada heartbeat gak tau..leh buat duit rupanye

mula tengok benda alah nie tak tau pun benda ape, aku tengok pun kat blog kawan aku celoteh M.J... ingatkan iklan nuffnag punya, tapi rupanye bukan ek...kena daftar n letak kat blog kita baru dapat duit, satu klik 4 sen kot, kita leh terus pakai nufnang sekali ngan heatrbeat rupanye, takan ada efek pada nuffnang kita, so y not cuba je kan bukan rugi apa2 pun kan.

1.
MACAM MANA NAK DAFTAR ?

SILA KLIK KAT SI DEBAR AKU BELAH kanan ATAS SEKALI...bila dah klik

akan keluar macam nie


2. 
Nanti klik je kat kotak merah tu untuk mendaftar ye,
KREDIT kepada

coz aku guna picture dia kt atas nie 
 
3.
 
cari perkataan HB affiliate--click, then cari perkataan register
 
SILA ISI FORM BAGI LENGKAP
 
KORANG FAHAM KE CAMNI,aku PUN SUSAH NAK FAHAM KALAU TAK DAK GAMBAR KAN, SO SILA 
 
KLIK BLOG


kat blog dia sangat mudah faham coz ada gambar sekali.


p/s : aku pun baru je daftar hari nie...tak tau sangat

6 comments:

Myra Jay said...

Hehe, thanks Iz, myra pun wat entry simple dimple je.. Sbb dah ramai blogger bg tips or tutor psl heartbeat nie..
Apapn slmt mengumpul $$$ ye..
Myra dah klik heartbeat Iz arini.. :)

ciK mOt ©™ said...

konpem ek heartbed ni tak kaco status glihati???

CN said...

Leh cuba gak ni!

izyanty collection said...

myra :thank's klik2 he3

cik mot : setakat nie yg iz baca, diorang ckp mmg tak kacau, bukan pesaing nuff

CN : mesti cuba tau :)

kakyong said...

kakyong pun dah join.. kalo singgah blog kakyong, sudi la klik2 juga yer...

izyanty collection said...

kakyong : ok..anyway thank's

Newer Post Older Post Home