KOLEKSI VEIL HANDMADE


Pages

Wednesday, January 26, 2011

cari idea untuk dulang hantaran



Gubahan Hantaran Bekas Cincin

Gubahan Hantaran Belt & Wallet

cantik-cantik je kan, aku tengah cari idea untuk majlis nikah sepupu aku, dia minta tolong aku gubahkan, aku tak pandai sangat bab2 nie, kalau tengok contoh boleh le buat. yang kat atas nie dari blog TEPAK SIREH, sape yang nak senang order terus je dari situ, orang johor boleh le tempah situ, gubahan dia memang semua cantik2. Ada banyak lagi yang berkaitan ngan perkahwenan kat situ. so buat bakal2 pengantin boleh le usha2 kat situ.

6 comments:

kakngah said...

zmn skrg ni.. bnyk pilihan dah.. cuma sediakn ongkosnya saja...

Norfa said...

lawanya hantaran.. bila la sy nk buat & dapat hantaran jugak..hehe

Amy Syaquena said...

wah cantik amy pun gah lihat2 untuk abang amy...

izyanty collection said...

k.ngah: yup sediakan duit je, tapi kalau nak jimat buat sendiri kan he3.

norfa : tak lama lagi le tu insyaallah..

amy:leh cari idea gak kan, tengok2 yg org lain buat...

Lily Norliza said...

Thanks Izyanty for the compliment and backlink to my Tepak-Sireh.com blog =) dah lama tak berupdate my blog tu ...and I found ur blog dari referral link thru Nuffnang (^_~) fyi now we do cater order from KL and Selangor as well. TQ.

izyanty collection said...

lily: w'lcome :)

Newer Post Older Post Home