Pages

Friday, January 21, 2011

sangat susah nak dapat cat colour purle terang

aku dah p cari merata kedai cat nak colour purle yang macam kat bawah nie gak, waaaa apasal tak dak lak, semua colour pudar2 je, sibuk tol nak mengecat bilik time nie gak kan, macam aku lak yang nak raya. kalau nak colour purle terang kena p dekat kilang dia, depa bancuh lain lak, hampeh tol arr kan, dah tergetar2 nak cat hari ahad nie jugak huhuhu...banyak kedai tak jual cat brand I.C.I kat kawasan umah aku, tengok dalam website dia ada je colour purle terang. tapi thah le, thah2 kena tempah gak kot...memang semua cat tak jual terus colour purle terang ek?
ada sape2 cat umah colour purle terang tak kat sini, korang beli cat apa ek?

2 comments:

Ina said...

pakai la cat lain...dulux..jotun...

izyanty collection said...

ina : ada cat lain yg colour terang2 ek...ok sok nak p cr lagi :)

Newer Post Older Post Home