Pages

Monday, January 10, 2011

pakwe aku popular ok!

dah senyap ek kisah Khairul Fahmi ngan awek dia, berlalu sudah semusim, pagi nie aku buka blog, kecoh pasal Ana Rafali..TOLANG INGATKAN AKU...keputusan semalam memang le menyejutkan, aku tengok gitu2 je, lagu dia cam biasa je aku tengok, dengar pun tak dak feeling, tup,tup leh menang. apa2 pun nak ucap taniah kepada beliau. selalu bila lagu kat AJL yang menang mesti aku teringat2 nak dengar berulang2 kali, tapi kali nie, tak rase nak dengar pun lagu tu.

ape kaitan lak tajuk pakwe aku popular ngan cite diatas tu ek... tajuk tu tak dak kena mengena ngan aku ok, saje nak tulis pasal pakwe2 orang yang popular ngan tiba2. kalau pakwe or husband korang tiba2 jadi popular korang rase ape ek, sangat best or sebaliknye ek???? cuba ingat kembali kisal lalu dengan tiba2 mawi popular, apa jadi ngan ina naim, pada pendapat aku le kan, kalau aku ditempat  jejari runcing dah tentu aku rase tergugat hehe..mula2 maybe akan ok, lama2 dah macam2 sakit hati n terasa hati akan datang, mesti ada perasan jelous gak kan, mula2 mungkin tak kisah, maybe bf ko tak layan pempuan lain, tapi kan bila dia dh mula jumpa ramai2 orang n berkawan, macam2 hal lak leh jadi.
 
aku harap bf tak naik ngan cepat dalam politik, sangat takut kalau impian dia tercapai hehe...cisss kalau orang lain bagi  semangat supaya dia berjaya, tapi aku kan memang tak nak dia naik dalam politik huhuhuhu..

4 comments:

CN said...

Lelaki ni cepat lupa diri bila dah popular...tapi bukan semua tapi kebanyakkannyalahkan memang mcm tu nak nak yg ada rupa lebih ckit!.

izyanty collection said...

CN: sgat setuju lelaki cpt lupa diri bila popular heheh...realitinye banyak kan huhuhu

Norfa said...

nasib bf kite xfofuler & xberapa encem..kalau tak mesti kite dh kene caras dgn aweks2 yg cun dan gebus2..hahah

elleyayah . said...

saya xd bf pn.wawa

sis iz.thnx sgt2.sgt seronok dpt tirai comel

keep in touch tau <3

Newer Post Older Post Home