Pages

Thursday, January 6, 2011

AYAM PENYET KE CAMNI...

menu yang kami order ayam penyet, daging minang, sup  sayur masam manis





ayam tak cukup penyet pun...sambal pedas dia sedap...lain2 tu biasa je...bak kata akak aku makanan orang susah indon...ye ke?
 kalau menu orang susah kat indon awat jual mahal kat m'sia ek. ayam  RM 8 padahal ayam goreng biasa je pun, kecik je. daging minang RM7 dlm 4 keping je dia letak. sup sayur masam manis rm3.50.  kalau nak cuba boleh le. by the way ape yang aku leh cakap yang best pun dekat sambal pedas dia je, lain2 tu biasa je, makan kedai biasa lagi murah n sedap hehehe..


3 comments:

JaSSNaNi said...

mmmm.. nani pun pernah makan gak.. ayam penyet bos blanje lunch.. tapi sekali tu je.. tak brapa mari lah.. biasa2 je.. :) ehehe.. tapi bergantung pada selera masing2.. :D :D

ayam tu garing tapi lembut.. kan kan

Myra Jay said...

Ayam penyet xpenah mkn lg.. Tunggu Iz belanja.. hehee

elleyayah . said...

sedapnye.nyum2

Newer Post Older Post Home