Pages

Wednesday, January 5, 2011

NAK TENGOK RESULT GA EK...

mesti ramai yang tertungu2 result kan, aku memang sangat susah hati pasal result nie, untuk bab komen terbanyak tu tak dak masalah sangat nak tau pemenang, tapi blogwalking terbanyak tu tak leh nak kesan. so aku minta MAAF banyak2 k, sagment tu terpaksa dibubarkan, oleh kerana itu, aku nak buat cabutan bertuah le, lagi senang, aku sangat tak senang duduk selagi tak umum nama pemenang. bagi yang dah tersenarai dalam  komen terbanyak 4 nama korang takan dimasukan lagi dalam cabutan bertuah ok. yang korang tengok top 10 komen, ada yg tak join GA pun,so harap sabar tunggu ok. esok aku bagi result. bye...sangat sibuk hari ini. nak kena keluar pulak.

7 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

whoops...
x sabaq nak tengok result...

Hana Kirana said...

Good Luck....

LyNn'Azlina said...

sabar menantikan..hihi

SyUhAdA said...

x sbrnye nak tau..hehe~

shera haifa said...

waiting for..ada ke x ya?

nanakimie said...

sapa lar yg b'tuah tu:)

elleyayah . said...

sabar ni.hehe.yg top commentor pun kne lucky draw gak ke?

Newer Post Older Post Home