Pages

Tuesday, January 4, 2011

makan2 di Seoul Garden

 masa cuti 3 hari aritu korang buat pe ek? aku tak dak le aktiviti yang best pun, jalan2 sambil shoping n makan je. masa 1 januari 2011...p makan besar kat  SEOUL GARDEN..yang nie p makan kat Juru.
sedikit mahal le kat Juru tu sorang RM 31 sempena tahun baru je, biasa rm35 tapi setelah di campur TAX jadi rm 38 sorang. kitaorang p 4 orang.
kalau kat Gurney plaza baru rm 25 camtu, apa yang best sangat kat sini ek...korang makan je banyak banyak korang nak sampai pengsan hhahahah..
kalau p petang harga lagi tinggi ok...p sebelum kol 4 ok...


 



 mari bakar daging, banyak pilihan, pilih je semua huhuhu




nak makan ala2 korea, bungkus le daging daun salad, memang sedap


 pingan yang ada sayur nie, aku le yg ambik, wajib makan sayur..







seafood

jom buat ais kacang

p/s : ada macam2 lagi tapi khusyuk makan, malas lak nak ambik gambar 

5 comments:

Myra Jay said...

Iz mai Juru xroger Myra, Myra keje kt Juru tu je, xpenah try lg mkn kat situ..
Leh tahan gak harga dia ek..

Kasim Ahmad said...

fuiyoh..sedapnyee.. :)

LyNn'Azlina said...

macam best jer tu...lapo pulak tgk food tu

izyanty collection said...

maira : bukan 1 aribulan tu semua org cuti ka, camna nak roger heheh..

kasim : p le makan c2, best gak

lynn: memang best, sekali sekala bleh arr..

elleyayah . said...

wah.sedapnye.lapar la ttbe tghari nih.

Newer Post Older Post Home