Pages

Thursday, January 27, 2011

BENCI tol ngan mesin ATM eon Bank

Geram tol aku tadi masa kuarkan duit, tiba2 mesin tu buat hal, aku tulis amount lain, leh lak dia buat spoil kat aku hujan2 nie, duit kuar rm300 je, tu pun tempat buka duit tu buka sikit je aku lak kena tarik duit, dah le bagi duit tak cukup sepatutnye rm1,500.00 panik giler aku, dah le kad bini bos aku, aku tolong p ambik duit je, jadi camtu lak, kena masuk bank buat report le. bos boleh tak lain kali jangan suruh saya jolok duit kat ATM, aku tak mo dah, serik tol,  mesin duit dia dok kat luar takut giler nak bawa kuar duit, muka aku memang stress giler arr kan tadi masa kat bank, isnin  minggu  depan baru depa akan tranfer balik duit yang tak cukup tu, dah tentu nak kena usya cctv dulu kan, tengok betol ke tak, waaaa muka aku akan jd popular kat bank tu hahahha stament sengal tol, aku memang tak suka p bank tu dari dulu lagi, tapi selalu je terpaksa p citu...harap2 masalah tu boleh diselesaikan ek...risau gak takut  tak pasal2 aku lak yang kena ganti..

2 comments:

Ina said...

la siannyer...sabo ek....Insyaallah takde pape tu..

izyanty collection said...

ina : thank's...hrp2 tak dak pe2,dh antar surat report pg tadi, isnin depan baru tau keputusan

Newer Post Older Post Home