Pages

Friday, January 28, 2011

ESCADA- PACIFIC PARADISE sangat wangi


see botol dia sama tema ngan bilik aku purple lagi, baru dapat free je minyak wangi nie, dapat gedabak botol besar, sangat suka bau dia wangi sangat, aku bukan jenis yang tau sangat pasal minyak wangi antarabangsa nie, almaklum lah duit tak banyak nak beli minyak wangi yang mahal2. setakat pakai yang murah2 je, tapi kan dah rezeki dapat free, alhamdulilah merasa gak kan, kalau aku sendiri nak beli jangan harap aku nak beli tau harga dia RM 300++.
(tau harga dia pun sebab aku surve harga jualan online )
Baik aku simpan duit dalam bank lagi bagus huhuhu..mesti korang rasa aku kedekut kan, ofcoz le buat pe nak membazir beli minyak wangi mahal2 kan. lagipun aku bukan orang kaya, so beli barang yang memerlukan je.

0 comments:

Newer Post Older Post Home