Pages

Friday, January 7, 2011

baru belajar buat header blog...


aku agak ketinggalan sikit bab2 header bergambar ni, yg kat atas  nie untuk blog baru aku, tapi blog nie takan di publish kepada umum. tempat aku bercerita tentang cinta aku, sebenarnye aku memang takut sangat bila bercinta,, sebab kita takan tau apa yang akan terjadi, macam2 kejutan akan berlaku, dan di penghujung nye apa akan berlaku kita pun tak tau n tak boleh jangka, sebab tu le aku nak tulis kat blog tu. kalau baca novel, kita leh selak muka last nak tau jadi pe diakhir sekali, tapi kalau kisah sendiri mana leh selak2 muka surat  kan. kalau aku penulis novel dah tentu aku nak cerita cinta yang happy ending. so aku tengah berusaha untuk menjadikan happy ending jugak kisah aku..

aku memang ada masalah header baru nie, apasal aku letak dalam blog dia tak center cam blog korang pun



jadi rupa cam kat atas nie, tak center...ada sape2 tau tak, tolong ajar. thank's

4 comments:

JaSSNaNi said...

wahhh dah belajar wat..
akak lom lagi belajar.. tak sampai seru.. ekekek.. :D

kakyong said...

yanty,

cuba buat saiz yg lebih lebar.. cth 1000px

atau pun cari kod ni di template

cari kod >> #header

kod yg ini >>
background: url(url header)no-repeat center;

make sure tambah >> no-repeat center

gud luck

elleyayah . said...

lawanya.nak belajar gak.

izyanty collection said...

jass: kak bila dh smpai seru leh buat :)

kakyong:thank's for info, nanti sy cuba lain

eleyayah : nanti leh belajar,

Newer Post Older Post Home