Pages

Friday, August 6, 2010

PC FAIR memang best....jom terjah

ada PC FAIR ek sekarang....haaaha tu la lama xbeli paper sampai xtau...kat tempat aku dah lepas. lagipun aku xdak nak beli apa pun.

jom tengok minggu nie kat ner

6-8 ogos 2010

KL ( KL CONVENTION CENTRE )
SUNGAI PETANI  ( VILLAGE MALL )
KOTA KINABALU ( 1 BORNEO LG EXHIBITION HALL )
MUAR ( DEWAN JUBLI INTAN )



27 - 29 OGOS 2010

IPOH ( STADIUM INDERA MULIA )


P/S : kalau nak beli laptop time PC FAIR memang bagus, banyak pilihan n leh dapat harga lebih murah dari biasa. yang paling best dapat banyak free gift. kalau beli kat kedai memang dapat xsama cam pc fair...tol aku cakap...sebabnye lappy kesayangan aku beli kat pc fair le heheh...

1 comments:

Tupai Karan said...

pc fair kat penang slalu wat kat pisa.. penah la p skali sbb org dok kata brg murah la apa la, tp hah sesak gile.. nak jalan pun cam pompuan jepun pakai kimono jadinya.. ahaha

Latest Post: Lagi-Lagi Tekken

Newer Post Older Post Home