Pages

Friday, August 6, 2010

nak minta hadiah nie boleh??


Kol 12 a.m ke atas banyak lak iklan nuffnag kat blog aku kan, tiga2 tempat ada iklan , yang menarik minat aku iklan nie







P seoul naik air asia dari rm99….dah lama teringgin nak p korea nie…tiket je murah…duit nak belanja kat sana xdak….hahhah pas2 ada hati nak p lak kan. Pendamkan perasaan dulu maybe one day leh p.


Book from 4 ogos- 8 ogos 2010.


Travel from 1 nov 2010 -11 ogos 2011


Minta hadiah p korea leh x, mesti la boleh minta kan… tapi comfim xdapat last day book tu my birthday tau….waaa aku xdapat hadiah p korea….

0 comments:

Newer Post Older Post Home