Pages

Thursday, August 5, 2010

benda yang buat aku rase menyampah


Xsuka betol arr pakai printer jenis yang kena pakai dua ink colour n hitam. Kalau ink colour habis secara automatic ink hitam xleh guna…hampeh tol aku dah guna black je…xpasal2 nak kena beli gak ink colour nie dah mahal dari black…hahah cam guna duit aku lak kan, duit bos aku le...tapi kan aku kan suka berjimat huhuhu. aku gak yang p beli benda alah nie...nie je yang murah.


Aku pakai HP desjet F 2480…3 in 1, scan, printer n copy….tanpa ink colour benda alah nie memang xberguna xleh pun nak copy n print….jangan beli model nie heheh…scan simpan dalam computer leh arr.

0 comments:

Newer Post Older Post Home