Pages

Thursday, August 5, 2010

takan rosak kot?


Memang poyo’s tol berukband maxis nie…aku ingat dah rosak tadi…leh connet tapi xleh buka internet, ingat petang nanti nak p kedai, nak Tanya apasal jadi cam2….hahah tapi rupanye ada masalah kot maxis tadi kol 11.50 baru aku leh online. Nie pun lembab giler dok tunggu dia loading….

3 comments:

Hariz said...

Pakai Streamyx Puas Hati :)


New Entry Prof-Hariz
Dengarlah Bisikan Hati Suci

JULYA said...

beruk ni kena ikut tmpat juga.dulu pakai celcom.baya mahal2 tapi sebab kaw julya lembap, tak guna gak beli mahal. so tuka ke maxis.murah sikit even die lambat tapi tak ler semahal yg lama

izyanty collection said...

PH:streamyx leh dok 1 tmpt je, my office xdak internet, 2 pasl kena guna beruk nie gak heheh...

julya : maxis mmg murah, dia jadi lembab bila dah limit je..n bila cuaca xelok....

Newer Post Older Post Home