Pages

Wednesday, August 4, 2010

aku dah tau apa itu pink lady...


Aku dah tau sape pink lady..sape tengok berita tv3 tadi mesti dah tau kan…pink lady nie mak nyah kelas atasan ye..sekurang2nye ada diploma n ijazah…kebanyak diorang nie tergolong bekas pelajar ipta/ipts le dalam jurusan komunikasi n perundangan. Disebab susah mendapat kerja diorang jadi mak nyah kelas atasan. Muka memang muka perempuan yang cute…bukan local tapi antarabangsa  punya muka….macam2 tol…siap tukar rupa lak…aku tengok tadi muka ala2 korea gitu ….dah le laki sikit, jadi mak nyah lak…makin pupus le kaum laki….yang paling ramai kat ner ek lelaki …pusat serenti kan….

1 comments:

Pinky Pixie said...

sy pinky girl.. lain kan.. kihkih..

Contest I ♥ pink di sini. jom jenguk =)

Newer Post Older Post Home