Pages

Wednesday, August 4, 2010

Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi


last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu... masa dia belajar kat
 mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat
 yahudi ni datang egypt to study the muslims' lifestyle kat sana
 setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia
 nak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah
 diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia
 beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk
 hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di
 dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men &
 women. 
menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb
 diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama
keturunan, diorg tak nak le mandul! kalau korang pernah terima
 forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve
 tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci
toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if
 you're a wee bit late. so kalau minum banyak & atthat time baru lekat
zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore, untuk kemakmuran
 umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies,
pls stop drinking & buying coke & pepsi.


p/s : nie copy dari forum…

*****************************************


kat bawah ni aku nak cite kajian yang dibuat terhadap air bergas or berkarbonat nie….aku xleh dapat sumber yang tepat sebab dengar dari mak aku je, apa yang ustaz tu cakap.


Bahan didalam air bergas boleh merangsang otak kita jadi berkecelaru, panas baran…xdapat berfikir ngan betol….so dari c2lah punca2 penyakit sosial bermula….makan lain pun ada gak…sebab tu dalam islam kita disuruh makan makanan yang halal n bersih….semua tu yang membentuk darah daging kita kan…


Korang tau kan setenggah orang nak ilang kan masalah diorang minum coke ngan panadol, memang akan khayal n xingat pe….aku pernah jumpa orang tu k….





0 comments:

Newer Post Older Post Home