Pages

Friday, August 6, 2010

xbest pun...


Aku xsuka la tengok jalan cite epilog syurga cinta tu, reality hidup zaman sekarang kan, semuanye kebetulan betol kan……layan pun sebab ada adik mia tu je….cite xmenarik pelakon pun xreti belakon xleh lawan cite adamaya….aku suka adam je…eh bukan watak adam dalam adamaya heheh….dah le cite tu copy cite kiamat sudah dekat cite Indonesia kan. Pendek kata xbest pun epilog syurga cinta….semua part yang aku tengok semua xmenarik  minat ditambahlah pelakon cam xkena gaya je….bila nak ada part yang menarik ek…


2 comments:

kobEj0rdan~ said...

adamaya best ker??
best lg cinta tikar sejadah:))
the best so far for me,hehe:P

izyanty collection said...

best adamaya...sebab i like watak adam heheeh...cinta tikar sejadah xpernah tengok pun...pernah ada kat tv ka? kalau kat astro memang xtengok arr..xdak astro.

Newer Post Older Post Home