Pages

Saturday, August 7, 2010

MISI MENGEMAS UMAH SEBELUM PUASA


Jom mengemas umah sebelum puase, nanti bulan puasa letih arr nak mengemas, nak cuci tingkap siap2 le, adik aku sehari sebelum raya baru balik, xcukup kaki tangan arr nanti…tahun nie raya sekali ngan kakak ipar baru heheh…yeahh bulan 10 nanti dapat anak buah yang pertama, bertambah sorang lagi ahli keluaga….mak aku le paling happy kan dapat cucu sulong…akak ipar aku mesti le dah sarat time raya nie. Akak ipar muda dari aku le heeheh…tapi kena pangil kakak gak sebab kawen ngan abang aku kan, so kena ikut pangkat, seriously abang aku memang nak aku pgil wife dia kakak…mula2 rase kekok gak lak, akak ipar aku pangil aku kakak gak sebab dia hormat aku tua dari dia, masa sebelum kawen lg dia pgil aku kakak, pas dah kawen aku lak kena tukar pgil dia kakak  lak. Susah giler mula2 nak pangil tambah2 depan family heeheh. Nanti ada yang kecik ati dengar aku pangil nama je kat k.ipar aku, so panggil le jugak kakak hehehe.

0 comments:

Newer Post Older Post Home