Pages

Friday, August 6, 2010

CELCOM OR MAXIS


kat sini ada sape2 yang pakai berukband celcom x? yang baru kuar iklan kat paper sebulan rm48.


Camna ek ok x, berapa G.B masa mula2 beli kena bayar berapa?


Kata paper nie xdak tulis detail pun.

then aku pun mencari maklumat dan ini hasilnye:



 p/s : aku memang le nak sokong celcom nie sebab nie satu2 syarikat orang islam kan. masa aku beli berukband maxis celcom xkuarkan lagi berukband nie. so sekarang baru kuar harga sama cam aku pakai maxis gak rm48 sebulan tapi 1GB je. maxis aku 1.5 GB. so terus pakai maxis sebab aku perlu berjimat.
CELCOM selalu je problem aku dengar.

0 comments:

Newer Post Older Post Home