Pages

Monday, August 9, 2010

bibir merah asli

korang pernah pakai lipstik magic mood x? uiksss untuk perempuan je jawap...laki ner ada pakai lipstik kan...eh tapi ada pelakon ada pakai pe....dulu aku pakai lipstik magic mood nie, zaman bila eh thah xingat arr bila...harga dia murah je...rm5 nutralmatec punya barang kalau xsilap. kena beli kat kedai dia je. bila kita pakai dia ikut mood kita, kalau happy nampak terang n cantik. kalau muram xberapa terang...percaya tak??. orang akan ingat kita xpakai lipstik tau, nampak semulajadi je merah.... padahal kita pakai. memang lain dari lain arr...makan pun xilang...



tip untuk bibir merah asli:

sapukan sedikit mentega atau marjerin pada bibir sebelum tido. hasilnye bibir bertambah menawan sekiranya anda melakukan setiap hati. selamat mencuba.

p/s: time nak raya mesti banyak guna marjerin buat kuih raya leh ambik sikit heheh

0 comments:

Newer Post Older Post Home