Pages

Thursday, August 5, 2010

Ehhh cam baru je pasar malam…


 dah pasar malam dah arini….miggu terakhir sebelum puasa….nanti petang2 c2 ada pasar Ramadan lak….kalau xnak masak beli je kat c2…just nak beli bihun sup je arini, xnak jadi cam minggu lepas, mengah perut makan….dulu lagi le,  dulu masa sekolah dok hostel, time makan kan petang kol 6, so bila sambung study kat politeknik, dok hostel gak sem1 wajib duduk..xdaknye peraturan cam sekolah kan, suka ati le kan nak makan kol berapa pun kan. Sekalinye aku makan kol 8 keatas….sesak nafas cam nak mati pun ada gak mengah  perut, tukar time makan.


Sekarang sampai dah keja aku still akan makan sebelum kol 8…petang2 balik keja memang kena makan. Dah terbiasa cam2.

0 comments:

Newer Post Older Post Home